Jumaat, 6 Julai 2012

IBM SMARTER SOLUTIONS CONFERENCE 2012

Fuhhh, dah hari jumaat rupanya... dah 2 hari aku xupdate blog..

balik dari event kat Hotel Shangri-La, KL..

xsempat2 nak berehat.. terus kelam kabut mcm robot buat keje wei..

Hari rabu, masuk je opis.. xsempat nak breakfast.. terus kelam kabut tolong Bos dan System Manager kami.. dari pagi bz..sampai laa habis waktu keje.. makanan yg aku beli utk breakfast tu..terpaksa postpone ke waktu lunch.. haha.. nasib badan laa kan..

Hari khamis..sama jekk.. jari jemari pula pantas key in data.. masih ada lagi 200 form yg belum key in nie... nak plak..sorang punya tulisan tu..adoiiiyai... kalah tulisan doktor.. naik juling mata aku nak pahamkan apa yg ditulis... huhu.. di kiri aku..nak key in data... di kanan aku nak buat payment voucher, staff claim, order ini..order itu.. di hadapan aku pula nak membantu System Manager dan di belakang aku pulak..barang keperluan yg digunakan masa event masih belum dikemaskan..

Balik umah plak... muka keletihan..xde tenaga.. sampai adik aku jadi pelik tgk kakak dia ni..
selalunya mulut aku laa yg bising, wat lawak, menyakitkan hati adik2 aku kan..

tapi selama 2 hari nie, aku jadi bisu.. sebab xde tenaga dah..hahahhaha

meh layan pic masa event~

 


freegift :)
kek dan puding yg sangat sedap :)
ini laa booth kami..


@Kata Hatiku Berbicara@
Moon nak jawab soalan rakan blog...

*moon keje sebagai admin di syarikat yg berkecimpung dalam industri IT dan moon bukan pergi berkursus ya kengkawan... hehehe

InsyaAllah, ada masa lapang.. moon singgah blog kengkawan yerkk.. maaf sebab xsempat nak singgah blog korang semua.. nak plak kalo on9 pakai galaxy tab nie.. agak leceh sket..

20 ulasan:

Telor Power berkata...

ini mesti pakar IT...hebat lah sis

KhaiRin : anies berkata...

amboiii bz ngalah kn menteri hehehe

♥ wawawawa ♥ berkata...

wahh hebat hebat...nti lau ade probs ngn IT boleh tnye cikmoon! hehe

AnneRaini berkata...

sy tak suka jaga booth..itu jek nak bgtau..hhaahaha

fairus berkata...

DAH LAMA TAK KENA JAGA BOOTH.. PERNAH BUAT PROMOSI DULU DI BATAM DAN PEKAN BARU INDONESIA..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

wah..meriahnye event..tp sure letihkan.. huhu..jaga kesihatan sama tau cik moon :)

syariza09 berkata...

makan jgn skip tau, nanti kena gastrik lak

SAYA BUKAN SAMDOL berkata...

terliur tgk puding tu kak haha

Qhaifa Nur berkata...

sesekali buat kerja luar best juga...
sedapnya kek & puding...

Ardini Humaira berkata...

dni lak koje dok ngadap anak bangsa hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

oittt bukan...bukan...

moon xpandai pon bab IT nie.. huhuhu

selalu menyusahkan jejaka opis nie je kalau de problem...

kalo stakat pakar menjahanamkan barang..boleh laa.. hahaha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

huhuhu tu laaa... minggu yg agak bz mengalahkan PM plak...hehehe

lepas nie.. rutin harian dah jadi normal balik..hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hahahahahahha... sesungguhnya.. ketahuilah... moon xpandai IT... huhuhu

problem kecik pasal pc pon...moon minta tolong jejaka kat opis nie... camne nak tau bab IT yg lain..hahahha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

haha... ni mesti sellau kena jaga booth nie..

sbb tu xsuka kan..kan...

moon okay je... tapi kalau dapat kat tgh panas... xde aircond.. mmg moon xsuka laa..haha

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

waaa....bestnyer wat promosi sampai ke sana tu...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hehehehhehee

meriah2...
sangat meriah dgn makanan.. lalalala~

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hehehehe... xlaa skip sgt... ok ok jerk...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

ngeeeee~ puding tu mmg sedap... :)

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

btol3...

sekali sekala buat keje luar opis.. mmg best...

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

hehehe ok laa tu..tp kat sekolah..byk aktiviti kan...