Khamis, 14 Februari 2013

Dinner~Seoul Garden.. Again!

Assalamualaikum...

Masih dalam keadaan demam, tapi still degil xmoh MC..hehe

Batuk semakin mengeras.. Mana taknyerrrr...

semalam, aku tetap join budak2 opis g makan kat Seoul Garden...

Bukan pe, dah plan ngan dorg semua masa minggu lepas lagi... so, adalah xbest kalau x join.. hehehehehe~

Cuma, semalam... takde laa aku bedal yg pedas2 kan.. sbb tekak pon xselesa.. maka, ala kadar je laa aku makan.... 

ehh, tapi... semalam... mcm2 gak aku bedal... macam xpantang je... lagi2 aiskrem!! nyumm..nyum...



@Kata Hatiku Berbicara@

Seronok bila dapat berkumpul camnie... Lepas ni kita plan main bowling plak yerkkk.... 

12 ulasan:

AyueJean AJ berkata...

Tak padan dengan demam...
Hehheheheh.....

Qhaifa Nur berkata...

seronoknya makan-makan mcam ni...
rugi kalau tak makan walaupun tengah sakit kan..kan

are_lin@yu berkata...

wahh msti sdap ni.berulang g sini.hehe

shaFazie berkata...

waah bestnye..
adoii teruja dah nie nak poie sana..harus pergi ini :D

Kakzakie berkata...

Itulah bila dah pakat-pakat nak hampakan kawan mesti rasa tak sedap hati. Baik pergi kawan suka hati CikMoon dapat makan sama.

fairus berkata...

NAMPAK MACAM SEDAP.. :)

ainnoraini berkata...

lama tak gi mkn kat situ...

Hazmin Hamudin berkata...

Demam-demam pun tetap ada selera nak makan macam-macam ye. Hehe. Kalau pergi Seoul Garden memang kena makan dengan sepuasnya.

Ann Ishak berkata...

bila dah jumpa kawan2 + makan2, mesti sihat punya...amin :)

Mrs Lurve berkata...

dh 2 kali entry mkn sini..xboleh jd nie asyik terliur je, wajib ajak hubby g try jgk nti..

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
okeh..cma tergoda tgk makanan tu.. huhuhuh...

C.T.K berkata...

bila la dpt berkumpul ngan kawan lg..rindunyer...