Jumaat, 8 November 2013

Bali-Day 1

Assalamualaikum...

Kali ni sambung kisah ke BALI...

sampai saja kat airport Ngurah Rai... kami semua dah rasa macam retis je tau... mana taknyerrr... ramai giler duk berkerumun menanti tetamu mereka...

kemudian, kami berkumpul sebelum bertolak ke restoran untuk Lunch~

dan tetiba...kami dikalungkan bunga kat leher...

perghhh bau dia........ pening-pening lalat kami....

masuk je dalam bas.. terus tanggalkan... 

Jom layan pic kami sepanjang hari pertama di BALI

tol keluar dari airport 


pak supir..


no plat kat Bali~
inilah dia restoran yg menyediakan makanan halal dan juga surau...















merenung nasib diri di perantauan
Seterusnya dinner kat Jimbaran..

Kononnyer ala romantik gituww...

iyo laa romantik....romantik laa sangat ni.....
romantik sangat sampai nak tercekik tulang tau....




Seterusnya....lepas dinner, kami ke hotel tempat kami menginap iaitu Bali Dynasty Resort...











sekian sahaja hari pertama kami kat Bali....

nanti aku update lagi untuk hari ke-2 kami...

@Kata Hatiku Berbicara@

Esok akan bermulanya xtvt Treasure Hunt ke LUMUT.... doakan semoga perjalanan pergi dan pulang kami berempat selamat yerkk....

8 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

wah wah...best nyer bali!

Fazleyatul Aini berkata...

best company trip. company saya ni trip bulan 12 nanti

Khai♥Rin : anies berkata...

moon pegi time deepavali / nyepi kan kt sn? x busy ke? maksud sy dgn sambutan deepavali kt sn?

fairus berkata...

WAH.. SERONOKLAH..

nn lylyn berkata...

dapat kalung bunga2 =)

Ecah Ecot berkata...

SERONOKNYE....ha siap caps lock...hehe

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam CikMoon..

tema hijau ke? smeua pakai t-shirt hijo ari tu?
suka tgk makanan2 itew.. hihi..

trasure hunt mcm mana? group terawal habis ke ? :)

shaFazie berkata...

bestnye.........teringin nk p sane