Rabu, 9 Mac 2016

Majlis Sambut Menantu

Assalamualaikum..

Alhamdulillah selesai sudah majlis sambut menantu yg berlangsung di rumah kami kat Semenyih..

buat pertama kalinya moon ditugaskan gubah lauk utk pengantin..

main belasah jer laa... save pic kat google jer... pastu tiru... muahaha...





Pagi tu..majlis diserikan dengan marbahan...

meriah tau dengan akak2 marhaban ni.. seronok... 

last sekali... akhirnya dapat juga berjumpa dengan anak buah moon yg sorang ni... 

dapat juga peluk cium gomol n gigit pipi pau dia.. hehehehe

Muhamad Alif Afiq namanya... anak siapa?? ni laa anak kakak tiri moon.. 

dah 5 bulan usianya... kebetulan beliau lahir pada 21 september... sebelum moon kahwin...

makanya...xdapat laa kakak moon datang wedding...sebab dalam pantang.hukhuk...


geram tgk pipi tembamnya tu...
duk peluk cium.. amek berkat cket...
part yang paling kelakar... apabila Aqil nak main dengan baby alif.. dia suruh makngah minta pinjam baby...

"mak ngah, aqil nak pinjam baby 3 minit je"

bila disuruh cakap sendiri.. dia malu... pastu bila dapat pinjam..dia boleh cakap.. "aqil nak pinjam baby 6 minit la"

pastu up lagi.... "aqil nak pinjam baby 10 minit boleh?" tapi jari tu dia tunjuk 8 je.. kekekeke

alahai... berdekah2 org gelak tgk kelaku aqil ni.hehehe

@Kata Hatiku Berbicara@

next...majlis kawen adik kat Kedah plak.. tunggu bulan 4 ni yer...

4 ulasan:

idzwa kamaruddin berkata...

comel!

CaDLyNN berkata...

amek berkat ye moon :)

Hazmin Hamudin berkata...

Kira hebat la tu boleh gubah lauk pengantin. Hehe

hainom OKje berkata...

Bau baby mmg best kan....
Ohhhh....Aqil pun suka baby jugak rupanya