Rabu, 16 Mac 2016

Muchos Bread & Cafe.... Lamb chop paling sedaapppp

Assalamualaikum...


alhamdulillah... akhirnya.....dapat gak kami laki bini pekena lamb chop kat Mucho's Bread & Cafe

tu pun setelah 3 kali kami ronda2 sekitar kawasan tu... sebab x jumpa kedainya..huhuhuhu

kali pertama cari... sebab kebetulan lalu nak balik umah ayah...
kali kedua cari... nak g jemput adik ipar balik kerja.lalu situ jugak.. tapi x jumpa.. frust.. dan makan kat kedai lain...
kali ketiga cari....akhirnya jumpa jugak... sebab kebetulan nak jemput adik ipar balik kerja..

gigih tau suami moon duk cari restoran ni sampai dapat... demi tunaikan permintaan anak tekak isterinya..huhu

***thank you so much abg***

secara jujur moon bagitau..... inilah dia restoran yg menyediakan lamb chop yg paling sedaaappppp pernah kami makan....

kami laki bini mmg sangat suka makan kambing.... dan moon plak paling suka makan chicken chop, lamb chop, fish and chip...

dalam banyak2 tempat makan..... inilahhhh lamb chop yg paling sedaappp.. juicy gilerr lamb chop tu...

kitorang punya makan...sangat sangat sangat menikmati hidangan tu... kelu lidah kami dibuatnya....

mmg x rasa ralat laa setelah 3 kali mencari restoran ni...

airnya pun mmg sedaappp...

ruang dalam restoran.. dekorasi yg cantik...
ruang makan... tempatnya agak terhad.. so nak serbu ramai-ramai tu... agak payah sket la...

perut dah kenyang..hati dah senang...maka bergambar laa kami kat sini.hehehe

airnya yg mabeleeesss... 

ni diaaaa lamb chop kami yg sangat juicy...... sodaaapppp...
mmg licin ko....
nak cari restoran ni.. sila guna waze yer..hehehe >> muchos bread

lokasi kat bandar bukit mahkota dah dekat dengan nilai 3

dan kedai ni plak bukan kat bawah yerkk.. korang kena naik atas.. naik tangga..huhu (tu laa salah satu faktor yg menyebabkan kami x jumpa restoran ni.. signboard kedai pun...alahaiii kecik jee)

nak paling mudah.. restoran tu sebaris dengan kedai CK Rahim dan Klinik..


@Kata Hatiku Berbicara@

suami moon pun dah kata next time kita singgah makan sini lagi yer...

wah... bini dgr pun senyum meleret tau..kekeke....



10 ulasan:

AnneRaini berkata...

air tu nmpk mabeles... air apa tu?

idzwa kamaruddin berkata...

huwaa nangis la canniii..jauh nyer nak pegiii tapi dah terliur niiii...acana??

mun berkata...

anneraini: ais lemon tea dan sirap bandung cincau..

idzwa: hehehehehehe... pujuk ler cik abg..suh bawa.. klu g shopping kat nilai tu..dah bleh singgah..hehehe

sudipVSsenduk berkata...

Adoyai, lamanya tak makan chop chop in... ngences

Fazleyatul Aini berkata...

sedapnya lambbbbbb my feveret !

Siqah Hussin berkata...

Ala jauhlah pulak. Nampak menarik kedai nie..

Qhaifa Nur berkata...

Klau dtg cini kna guna waze mun...nmpk pun sedapp

- dieyana - berkata...

kami laki bini suka gak kmbing..sudah terliur ni..hahhah..jauh le pulak tu...

CikPuan FiDa berkata...

air tuuu hamboii dap dap sangat tu kak moon....leleh ayaq lioq nih

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

nmpk sdp la kak.. aduhhh.. pg pg tgk..huhu