Khamis, 3 Mac 2016

Masak guna HappyCall

Assalamualaikum...

sejak dah ada magic pan happy call ni... ada je resepi yg aku duk cari... dan rajin jer masak guna happycall ni...

hari tu ada try panggang ayam... lupa plak nak ambil gambar.... sedappp oitt... juicy jer ayamnya... nak membasuh pun senang giler... x melekat... mmg best laa...senang keje kita kat dapur...

pastu ada buat roti pizza.. dan salmon panggang...

  
@Kata Hatiku Berbicara@

pasni nak buat kek plak... resepi dah ada... tggu mood terlebih rajin nak memasak je ni..hehe~

9 ulasan:

Qhaifa Nur berkata...

Alahai mun...ni yg x sabor nk beli...
Senangkan...lps ni lg rajin nk masakkk

Nurzakiah Hanum berkata...

SEDAPNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Rizziela berkata...

Sedapnya... makan

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

takde alasan utk tak rajin kan..hihi

CikPuan FiDa berkata...

wahhh sedapnya kak moon....

this ni3za berkata...

Wahhhh..Menarik..huhu

Ann Ishak berkata...

salmon grill tu nampak menawan hati betul

zazanizam berkata...

terbaikkkk la mun hehe..

idzwa kamaruddin berkata...

hamboiiiii dia...dah pandai cipta macam2 resepi nie..