Rabu, 15 Oktober 2014

Checklist untuk Bakal Pengantin~

Assalamualaikum....

Terkejut sekejap.....
sebabnya tetiba ada sorang sahabat yg baik hati telah menghantar email dan ada attach 1 document dalam pdf....

sekali ku tengok....

okay....... aku tak tau nak jawab apa... 

nak gelak ke...nak senyum yer?? yg pasti aku jadi speechless kejap... 

okay... aku gelak slow-slow laaa

ha    ha   ha   ha

(mekasih laa sebab bagi Buku Gerak Bakal Pengantin-Checklist ni yerr)

aduuhhh... seriously budak ni ada instinct pasal aku ke hape??
hahaha...

actually petang semalam baru je berSMS dgn Mr R pasal hal tunang (baru mukadimah je) 

tup tup... ada plak yg baik hati kasi list ni yer..

ermmm xpe laa... sudah ku belek2 checklist ni... tp lebih ke arah majlis perkahwinan

xpe... aku simpan dan akan ku rujuk bila dah tiba waktunya yerrkk...



@Kata Hatiku Berbicara@

Ermm malas nak pikir dulu... kita bagi Mr R rilekss...tarik nafas... jgn bagi dia stress yerr... 

aku faham niat baik orang disekeliling aku... mereka tumpang excited..tumpang gembira.. nak share pgalaman yg dorang lalui.... hargai sangat.... :) :)

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

wow bagus kan ada checklist nie

AnneRaini berkata...

boleh je plan dari skrg sbb setiap org ada impian kawen die nak mcm mana..plan tak salah..yg salah kalo belum kompem tp dah gi tempah sume..hahaha

NM03 berkata...

nak tunang??? bestnyerrrrrrr

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

hihi..dia bntu skit2 tu =)

fairus berkata...

Bagus... membaca jambatan ilmu..

zazanizam berkata...

okey la tu buat persediaan :)