Khamis, 16 Oktober 2014

Potato Fritter~

Assalamualaikum...

ermmm sebenarnya pic potato fritter ni dah lama kot....tapi baru nak up kat blog..kekekeke

nama bukan main lagi potato fritter..... bila org tanya...acaner rupanya??

alaaa sama je mcm cekodok.. kah kah kah..... bukan main glemer ko nama omputeh tu kan....


ni kalau dah mengadap dapat plak cheesy tu kan..... perghh.... mmg bedal sorang2 ler jawabnya kan...

malam tadi pon masak potato fritter gak... tekak ni menggedik x moh makan nasi... kononnya tak ada selera nak makan nasi... 

padahal......x tau nak masak pe dah... hehehehe~

adik-adik aku ni...kalau akaknya masak sikit, time tu laa dorang balik awal, sibuk menyelongkar dapur..

time akaknya masak lebih tu.... memasing tak nampak batang hidung..baliknya lewat malam... dah tentu ler tak makan...





11 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

terbaik :)

thisni3zahata berkata...

Nampak menyelerakan....hoho

idzwa kamaruddin berkata...

sedap nyer!!!

idzwa kamaruddin berkata...

dik certia psl gmbr header tu!cantikkk sgttt

idzwa kamaruddin berkata...

dik certia psl gmbr header tu!cantikkk sgttt

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cheese ea tu? mggoda sgguh..

- dieyana - berkata...

entah bila saya nk try buat tu....nmpk sedap!

Kakzakie berkata...

Kalau kakak suka cecah sos cili huh... sedapnya:)

AnneRaini berkata...

yay dah buat jugak..cekodok kentang..hehe

Fiza Rahman berkata...

Jadi viral resepi ni. Pernah buat, tapi mcm tak jadi sangat.

LYAfrina berkata...

Sekarang musim potato fritters.