Jumaat, 3 Oktober 2014

Selamat Ulang Tahun Kelahiran MR R.

Assalamualaikum...

Hari ni dengan sengaja nak wish Happy Birthday buat Mr R saya.... birthdaynya pada 4 Oct (sabtu)
tapi.... mun sengaja nak wish awal-awal... sebabnya jarang buka blog hari sabtu kan.. hehehehe~

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Buat Mr R saya.... yang ke-36.. 

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik... 

hanya ucapan asas je laa dapat saya ucapkan kat sini... selebihnya biarlah melalui doa yg tak termampu diucapkan...yang hanya antara saya dan Allah swt sahaja yg Maha Mengetahui segala isi hati...





terima kasih awak.....
Inilah wajah Mr R...
Namanya Rizal.. yg belakang tu anak angkat beliau.. Mansha..
@Kata Hatiku Berbicara@

InsyaAllah... Mudah-mudahan ada jodoh buat kami berdua.. Mudah-mudahan ini jodoh yang terbaik untuk kami.... 

Moga diberi kekuatan dan keimanan yg teguh dalam hati dan diri kami...untuk menjaga perhubungan "cinta selepas nikah" 

#Doakan untuk kami berdua ya~ 

8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

selamat ulang tahun ya

AnneRaini berkata...

semoga dipermudahkan urusan moon dn rizal utk bersatu. kawen nnti jemput tau..hehe

Dkna Abza berkata...

semoga panjang umur :)

Kakzakie berkata...

Amin... moga yg baik-baik itu menjadi kenyatan.

Selamat ulangtahun kelahiran buat En Rizal..

Ann Ishak berkata...

selamat hari jadi Mr R

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
ehehe..hukhukhuk..
selamat hari lahir buat mr r..
insyaallah..aaminn...
jika allah kata jadi, maka jadilah ia..
semoga cik moon bahagia selalu.. :)

❤Kamsiah❤ berkata...

semoga beliau diberi limpahan rahmat olehNYA...

fairus berkata...

Semoga impian menjadi kenyataan..
HB MR. R.. :)