Rabu, 21 Januari 2015

Persiapan Perkahwinan-Part 4-Garnier

Assalamualaikum....

Petang semalam, balik dari keje..sempat singgah ke Guardian memandangkan tarikh promotion sampai 20hb.. al kisahnya duk sibuk nak beli Produk Garnier utk dijadikan barang hantaran..

duk cari dalam bentuk hamper, mmg ada je..tapi ada terselit produk yg mun x pernah guna pun.. mcm eye shadow.. last pakai pon zaman kolej dlu.. itu pun pakai bila datang mood nak bermekap laa..haha

disebabkan x nak laa beli 1 set yg akan jadi satu pembaziran..maka xde laa mun beli...

sudahnya..mun terpaksalah beli secara berasingan... itu cara terbaik laa...beli benda yg dipakai saja...

masa duk borong banyak2 garnier... bleh plak promoter kat guardian tu tegur.. 
"banyaknya awak beli garnier?elok ke?"
mun jawab "kalau x elok,wat pe saya beli banyak2?" 
terus mun blah... 
hmmm paling pantang, time kita duk shopping, ada promoter sibuk duk ikut kita cari barang..pastu cakap itu ini... aishhh...ganggu mood kita nak shopping tau!


mun hanya guna pencuci muka, krim siang,krim malam dan bedak je..
siap dapat free gift Monopod lagi...

Nampak beli banyak sebabnya kebetulan krim malam dan pencuci muka pun dah nak habis kan... borong laa skali harung...
beli la jugak losyen Enchanteur utk diselitkan dalam hantaran.. 

dan yg paling best...dapat plak Monopod.. wahhhhhh bertambah rajin laa mun duk berselfie nanti..hahaha

sebelum ni banyak kali cakap kat adik..nak beli monopod, setiap kali g uptown ke..g PC Fair kat KLCC smpai 2x.. asyik ckp nak beli monopod..tapi x jugak belinya... rasa cam berat nak beli...
rupanya nak dapat free terus... hehehe~ Alhamdulillah... 

@Kata Hatiku Berbicara@

satu lagi barang hantaran dah setel...

pasnie... tinggal nak beli jubah plak...x boleh beli awal... takut bajunya x muat.. kot tetiba badan x leh nak maintain size tu kan..muahahaha...haru weiii!

6 ulasan:

AnneRaini berkata...

sy tak boleh pakai krim pelembap garnier ni..gatal muka.

Nurzakiah Hanum berkata...

oo sesuai ek
anum pun x leh pakai

thisni3zahata berkata...

Wah..Cayalah..Sy dulu xde product cosmetic..kiki

Najib Ariyan berkata...

ada orang tak boleh muka barang murah... ada orang tak boleh muka barang mahal, ada orang kena campo campo... saya pun guna pencuci muka garnier ni... lagi lagi kalau travel... tak tau pulak ada dapat monopod... saya pun teringin nak ada monopod ni... tapi tanak beli, nak dapat free jugak... lagi jauh kamera tu dari muka saya rasa lagi comey muka saya

LYAfrina berkata...

waa..siap dpt monopod tu..oklah..hntaran better bg apa y kt guna..xdelah membazir.

Asyiqin berkata...

saya pun beli yg guna je masa hantaran ritu.. syu guna safi rania gold..tapi kene beli satu2 sbb x pakai toner..set semua ade toner .. ^^