Jumaat, 30 Januari 2015

29/01>>>my birthday!!!

Assalamualaikum..

29/01/2015

Syukur alhamdulillah, genap usiaku yang ke-30 tahun...Allah masih beri nikmat utk aku bernafas..

Allahu....semakin meningkat usia..semakin menghampiri kepada kematian... 

Banyak ucapan yg mun terima di FB, Whatsapp, SMS.. gembira tak terkata...bila ada yg sudi mendoakan mun di ulang tahun kelahiran ni...

Insan yg pertama wish..opcos laa encik tunang kan.. biarpun sekadar ucapan..tiada celebrate sama2, tiada hadiah...sbgai org yg pertama wish pun dah cukup rasa gembira... 

x boleh nak merajuk/sentap... sebab lately encik tunang super busy... sampaikan ari ahad pun bos suruh dia keje.. busy2 pun beliau tetap cari masa utk sms cik tunang dia..  

ehhh baru perasan, mun x pernah merajuk lagi spnjang kenal dia... wlpun sikap mun yg paling teruk ialah kuat tacing, merajuk, sentap... 
tak tau camne nak merajuk dgn encik tunang, xtau camne nak marah dgn beliau..sbb dia pandai jaga hati dan perasaan cik tunang... :) :) 

dan yg paling happy dan terharu ialah... ucapan Happy Birthday dari Ayahanda...

kalau nak tau, ayah mun xpernah taip sms... kalau nak send sms..mak ayah akan minta bantuan anak2 yg taipkan.. klu xde sape2, mak ayah akan call terus... lagi senang katanya...

tapi..... ini adalah sesuatu yg sangat mengejutkan bila ayahanda hantar sms....

oh hooooo... so sweet!!! nampak sangat ayahanda berusaha taip mesej tu...

rasa terharu dan masa dpt mesej tu..mmg meleleh air mata kiter dibuatnya.... 

oh ayah, I love you so much!! 


anaknya yg degil dan kuat sentap ni...suka2 aje minta hadiah... mcm budak2 je..sbb dah lama cari model kereta ferrari...
sbb mun suka sgt kereta ferrari!

Lepas balik keje plak, lepas beli barang dapur, ajak adik temankan kakaknya makan malam kat luar...

nak paw adik suruh belanja..tp kesian...x gaji lagi.kekekeke~

maka belanja diri sendiri laa...

tekak ni teringin nak makan sekali lagi dekat QingFang Noodle House...




@Kata Hatiku Berbicara@

syukur alhamdulillah....dgn nikmat dan rezeki yg telah Allah berikan...

6 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

alhamdullilah

idzwa kamaruddin berkata...

selamat hari lahir ;)

Kakzakie berkata...

Alhamdulillah.. ada ingatan dari semua yg disayang

Happy birthday juga dari kakak

Najib Ariyan berkata...

kuat merajuk yer... jangan nanti anak2 terikut kuat merajuk... payah pulak nak belajar memujuk... hehehe

Happy Birthdayyy.....

thisni3zahata berkata...

Happy Bday Moon, Semoga pjng umo, murah rezeki, sihat slalu & slmt dr sgala2nya..Amin

AnneRaini berkata...

selamat hari lahir moon..semoga segala yg moon impikan akan tercapai..