Isnin, 20 Februari 2012

Cuti2 Semenyih~

Hmm sabtu ahad.. seperti biasa.. balik umah parent~

Kalau ikutkan malas nak balik, sebab kena naik komuter.. dan bersauna dalam tue.. huhu :(

tapi... bila kata malas nak balik...

mak kata "ayah kau merajuk! muncung dah ke depan."

Hmm balik je laa.. xnak ayah kecik hati..

Hmm kononnyer bersemangat nak exercise ari sabtu petang..

skali hujan lebat.. pe lagi exercise dlm mimpi laa.. hehe

Malam.. main game ngan adik2 aku..

setahun aku simpan game nie dalam almari.. haha~ seronok main ramai2..

aku xpuas hati!! asyik aku je kalah!! huhu

Pagi ahad.. bersemangat nak naik basikal extreme aku yg dah berkarat tu... kesian... dah lebih 5 bulan aku xpandang basikal tu.. sebab xde mood nak exercise...

Hmm..malangnyer.. aku hanya mampu mengayuh selama 10 minit jerkk.. selebihnya..aku dah terbaring depan laman rumah... pastu rasa nak muntah, sakit perut..

serius...badan aku menggigil.. menahan muntah angin.. badan berpeluh sejuk..

1/2 jam terbaring atas katil..

selera makan hilang.. padahal mak aku masak rendang paru tue.. my fevret...

padan muka aku kan..kan.. tu laa.. sape suruh x exercise..

(xde sape yg nak ajak g joging..)>>> alasan aku je nie.. hehe

kalo duk melaka dulu.. ada laa gak insan yg rajin bawa aku g berlari2.. wlpun byk mkn angin je.. hehe

Balik KL.. lewat petang.. berat hati nak tinggalkan bantal bucuk.. hehe

11 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

huuh,samal..lau lama tak berbeskal,rasa lemah aje..huhu

kocix! berkata...

ececehh.. msj ngan exbf..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hehehe... ko ne siket2 pon dh penat.. haha...

* aku ek exbf ko kn :)

♥cmª shIemª♥ berkata...

game ape ni ye..?mcm pernah main..
huhu..sms dr exbf??

biela bell berkata...

rindu pulak nak main benda2 yg camnie ngan siblings.ntah bila..huhu T_T

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

nuyui: tu ler... sbb kalo berbasikal yg extreme nie.. byk gak pakai tenaga kalo naik bukit laa.. hehe

kocix: hehehe... kwn je kan...

taufiq: eleehhh.. dengki arr tue..

perghhh perasan arr ko.. bukan ko leer.. org lain.. haha

shiema: hmm xtau nak citer game apa nie.. hehe.. kena tunjuk..baru tau.. hehe

yup..sms dari dia.. kitrg kwn je..

biela: hehe..kena tggu kumpul ramai2 laa..

CekbOlat-bOlat berkata...

laa tak jogg jdi cem tu? -_-

Aine Ainun berkata...

Mmg, kalo da lame x jogging..terkezut tau;)

berjalan je pun da ok sebenarnya...;)

ariana berkata...

Elok lah tu Moon..jagalah hati kedua ibubapa selagi kita mampu dan sementara mereka masih ada ni..nanti Moon jadi ibu, baru lah faham hati seorang ibu ni..:)

NURULHANIF berkata...

game ape tu.. cam seronok je..

C.M.A @ CikMoonAdnan berkata...

cekbolat2: haah dik.. akak kalo dah lama x exercise..camtu ler jadinya.. mcm2 sakit keluar.. haha

aine ainun: hmm moon kalo stakat jalan kaki je..xde hal..sbb tiap2 ari g keje..byk berjalan.. hehe

ariana: btol kak.. sbb tu moon nak jaga juga hati mak ayah...xnak ayah sedih..

nurulhanif: hmmm xtau nak ckp camne game ni.. tp yg pasti..sangat2 seronok!! hehe