Jumaat, 19 September 2014

Happy Birthday Nana & Amani

Assalamualaikum...

Hari ni nak wish happy birthday buat adik bongsuku...

dulu sebelum adik sambung study kat melaka... dia laa teman aku bergaduh, teman untuk aku bergosip... teman untuk aku membebel... teman untuk aku membuli & menyakat..

Selamat Hari Lahir Siti NurJannah....yg ke 19 tahun... (nasib baik senang nak ingat umur adik..sebab jarak umur kami 10 tahun) 

Semoga menjadi anak yg solehah.... dikurniakan iman yg sempurna... 

Semoga tercapai cita-cita untuk menjadi tenaga pengajar yg mampu melahirkan insan yg berguna kepada agama, bangsa dan negara....



dan semalam pula hari lahir buchuk macham kesayangan mak ngah... Amani si budak ketua gangster....

tapi.... mak ngah dia lambat ingat....

secara kebetulan....lepas solat isyak tu... tergerak hati nak call kak long.... masa tu laa baru terperasan rupanya semalam 18hb.... aiseeeyyy... acaner leh terlupa ni... hehehehehehe


oh hooo...dah besar kesayangan mak ngah..... dah 2 tahun rupanya.....

ok.. balik semenyih nanti kita berebut peluk nenek yer amani......

lu apa hal???
nampak tak tahap gangster dia tu.....kekekekeke~

@Kata Hatiku Berbicara@

ermmm esok akan bermulanya kerjaya baru sebagai photographer part time..

nak back up adik aku selaku photographer part time gak..... 


8 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

ala cutenya

shaFazie berkata...

selamat ulangtahun kelahiran nana & amani..


god job kak... chaiyokkk

thisni3zahata berkata...

Good Luck for your part time job Moon...Huhu

Fazleyatul Aini berkata...

muncung tu yang mahal

AnneRaini berkata...

hahaha..nampak gangsternye tu...

Fiza Rahman berkata...

Comelnya. Selamat hari lahir biat mereka.

Rose Azadir berkata...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Khai♥Rin : anies berkata...

Hahaha gaya amani tu...

Happy birthday 4 both of u