Jumaat, 12 September 2014

Pemandangan di Club Med

Assalamualaikum....

Ku sangka mood bercuti ke Club Med Cherating dah habis... rupanya masih ada terujanya dalam hati ni.. kekeke

mana taknya... dapat gambar dari rakan office.. Helen...

wahhh cantik-cantik gambar pemandangan... al maklum lerr kamera dslr laa kata kan..... opcoss laa pic cantek2 kan.....

so.. meh layan sebahagian pic yg aku copy dari beliau...

subhanaAllah...cantik sangat pemandangannya...




















  meh kita layan gambar candid yg dirakam oleh Helen...
time lucky draw... big bos yg cabut nama aku... tapi....pic nya kok jadi gitu? haha.. nampak separuh je badan bos... xsempat nak snap pic kami agaknya..
aku plak cabut nama stephanie...
inilah dia muka-muka yg dapat voucher Aeon
alhamdulillah~ RM120... jadilah kan... bleh shopping!! hehe
nampak sangat yg aku ni terlalu menikmati aiskrim... sampai x perasan aksi aku dirakam...
makkk aiii...nampak sangat muka aku yg bam bam bam.....
huuuuuu T.T 
cer teka mana satu beg aku
hint yg boleh aku bagi..
beg aku laa paling comel..mcm tuannya.. haha~
sangat serius hokey........
dah laaa nampak sangat aku ni gemuk....
huarrgghhhhhh!  T.T
bila masa laaa helen snap pic kami ni? kenapa kami x perasan langsung ni?? kenapa? kenapa?
hahaha....

@Kata Hatiku Berbicara@

Aku yg 2 kali bercuti kat sini pun masih ada rasa seronok..apatah lagi org yg belum pergi kan.. tengok gambar je dah rasa tenang dan damai ajer... 

serius....kalau nak stay sini.. 3 hari 2 malam bagi aku tak mencukupi untuk mencuba pelbagai aktiviti dan menerokai kawasan club med yg sangat cantik..... 


4 ulasan:

Khai♥Rin : anies berkata...

cantikkkkkkk...mcm poskad!!

Nurzakiah Hanum berkata...

cantiknya

AnneRaini berkata...

cantik..teingat citer lontong sbb citer tu shooting kat sini jugak..

fairus berkata...

CANTIK PEMANDANGAN DI TEPI PANTAI..