Sabtu, 6 September 2014

QingFang Noodle House

Assalamualaikum....

Dinner semalam... selepas balik dari bayar bil letrik kat kiosk TNB di Taman Melawati... 

tetiba je teringin nak makan masakan cina... mula-mula tu ajak adik makan kat restoran chin... 

tapi adik plak suggest makan kat Qing Fang Noodle House kat area Danau Kota (bersebelahan KL Festival)

katanya dia pernah makan kat situ gak... dan not bad laa kan... 

Masa nak order tu.... duk tengok menu... macam x de yg menarik perhatian aku je...

awat laa dalam gambar pon aku tgk mcm x menarik ni....

last-last order nasi je laa kan..

bila dah makan tu..pekena plak dgn sambal cili tu... memang terbaik laa... sebab pedas giler sambalnya...



pilihan adik..kuetiow

yg ini aku punyer... mushroom & chicken

sebelum balik..sempat tgk pekerja duk buat mee...





Adik aku cakap..dorang ni bukan cina malaysia.... ni mmg import dari China.... 


@Kata Hatiku Berbicara@

hmmm next time boleh ler cuba bihun atau mee kat sini... pastikan perut btol2 lapar dulu kot... sbb aku tengok mangkuknya bukan main besar... takut plak nak habeskan sorang2 tu kan.. hehehe

4 ulasan:

fairus berkata...

KEDAI MACAM NI ADA LOGO HALA KE?

- berkata...

Yup ada cert halal.. :)

AnneRaini berkata...

teringin nak makan warisan mee tarik asli.....tgk kedai ni pun ok jugak..

Khai♥Rin : anies berkata...

da dkt tu bleh sggh nnt