Rabu, 17 September 2014

Sepetang bersama Mr.R dan Mansha

Assalamualaikum...

Sepetang bersama insan yg aku sayang......

gembira sangat sebab dapat luang masa bersama mereka berdua.....

aktiviti kami...bawa Mansha mandi kat kolam klcc..pastu ke muzium negara.. 

bukan main seronok lagi aku tengok Mansha dapat mandi kat kolam klcc tu... 

borak tu..borak laa jugak dgn Mr.R... tapi mata ni tetap fokus kat Mansha yg tengah main air... 

tak boleh terlepas pandang dan cuai... kot terjatuh ke...cedera ke... risau je....

Lepas makan... x tau nak ke mana... Mr. R duk tanya kat org KL... tapi aku selaku org KL..xtau nak ke mana... haha~ kesian kan...kan... padahal.. boleh je sebut mana-mana tempat... tp bleh plak blur kan....

apa yg aku tau...follow je mana dia nak pergi... sebab aku jenis yg x cerewet.... 

lagi pun...dia yg drive... aku cuma 'mem' je kat sebelah... hehehe~

meh layan pic mereka ber2... maaf..pic kami ber3 mmg xde yer.... hehe...


melayan mansha yg seronok main air.. hehe
lepas makan..terus baca komik yg baru dibeli kat kinokuniya..






hehe time ni... aku buli mansha... suruh dia buat2 kopek kelapa tu.. kekeke
jangan marah ye saya buli anak awk... 

duk borak ngan patung ke tu? hehehe





suka mansha gayut gitu ye...hehe
(pic yg paling aku suka...sbb nampak sgt kemesraan dorang ber2 tu kan...)

Petang semalam plak... secara kebetulan Mr.R sedang lepak minum dengan adik beradik beliau kat area gombak... dan adik aku plak...secara kebetulan nak singgah ke tempat yg sama sebab dia nak cari kasut...
sudahnya....aku pun dengan hati yg excited.. g jumpa dan bertegur sapa dgn adik beradik beliau.... tapi...xdapat laa nak lepak minum sama kan... 
hehe....


@Kata Hatiku Berbicara@

seronok sangat dapat berjumpa dan berkenalan dgn insan-insan yg berada di sisi beliau..... 
dan lebih seronok dapat jumpa dgn Mansha... comel budak tu.... kan kan.... 

5 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

seronok budak tu dilayan mcm tu..hihih

Khai♥Rin : anies berkata...

waahhhh seronoknya diaaa

fairus berkata...

SIAPA MR. R? SIAPA MANSHA?

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam cik moon..
bonding session ke ni..? ehehe..
alhamdulillah.. suka tgk cik moon bahagia cenggini..
semoga bahagia selamanya..
hari2 mau hati bunga2...

AnneRaini berkata...

apasal tak nmpk muka ni moon? hehe